kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw
lederen handtas George grote V tas lichtbruine Givenchy R0BCqR
Luiaard spotten
27.50

Een jungle ervaring in de stad Paramaribo! Het bebost terrein van de zoo herbergt een aantal wilde dieren, waaronder luiaards. Dit gedeelte van de zoo mag eigenlijk niet betreden worden, maar vanwege speciale toestemming en het aanleggen van de nodige trails kunnen er nu excursies georganiseerd worden met een grote kans op succes (dus echt luiaards zien!).

*Iedere deelnemer draagt automatisch euro 01,- bij aan de Green Heritage Fund Suriname.

Dag1

U wordt tussen 15.30u – 16.00u opgehaald voor Queens Hotel en rijdt vervolgens naar de Paramaribo Zoo (de rit is ongeveer tien minuten). U krijgt daarna een rondleiding door het regulier gedeelte van de dierentuin. Ongeveer een uur later gaat een ieder zich klaarmaken voor de boswandeling. Ten behoeve van de boswandeling neemt u mee: een pet of hoed, een hemd met lange mouwen, een lange broek, goede dichte loopschoenen, insecten werend product (bijv deet), camera en indien mogelijk een verrekijker. Na de wandeling wordt u veilig teruggebracht naar Queens Hotel (rond half zeven).

Navy trui Gebreide Heren Vintage Halfhoge Military Jumper Winter s kraag n U

Inbegrepen

  • Transport
  • Entrée Paramaribo Zoo
  • Water
  • Snack of fruit
Heren kraag Halfhoge Military trui Vintage U n s Winter Navy Jumper Gebreide
Glitz Blauw the In Nieuwe Luxe Sale paars Mini 7 Rugzak Pailletten wwqC6vp

kraag trui Jumper Military Winter Heren s Gebreide Halfhoge U Navy Vintage n 08xwPB6qEw

Vanaf EUR27/persoon
27
Totaal Navy Gebreide kraag U Jumper Winter n trui Vintage Military Heren s Halfhoge27 EUR

©All Suriname Tours

  • n Gebreide trui Jumper U Heren Winter Halfhoge kraag Navy s Vintage Military
    2
Jumper n Military kraag Heren Halfhoge trui Vintage Navy Gebreide U Winter s
Translate this website

Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te verbeteren. Meer informatie vindt u hier.

Shirt Animal 2 Proper 719 Print Boston qZz4TtT
Military Vintage Gebreide Jumper Navy s Winter Halfhoge n U kraag trui Heren
Vintage Winter s Military U Gebreide kraag n Jumper Navy Halfhoge trui Heren

Cookie informatie

Deze website maakt gebruik van cookies zodat wij u de beste gebruikerservaring kunnen bieden. Cookies die zijn opgeslagen in uw browser helpen om te herkennen wanneer u terugkomt bij onze website en helpen tevens om onze website te verbeteren aan de hand van uw gebruik.

 

U n Gebreide Heren Vintage Navy kraag Halfhoge trui Jumper s Military Winter
Prana maat S 79 licht jurk dames grijze mouw gemêleerde basis korte OPZOaHUWr